homeproductendownloadsnieuwsprijzensupporttrainingcontactover onsvacaturesonderwijs

Over ons

LCS is opgericht in 1985 en distribueert met succes software van vooraanstaande fabrikanten. LCS is ondermeer distributeur van DataViews (GeFanuc) en Dynacomm (FutureSoft Inc.) software. Verder importeert LCS klant specieke hard- en software producten.

In 1994 heeft LCS de distributie rechten verworven van Netsupport Ltd, de makers van de succesvolle producten Netsupport Manager, Netsupport School en DNA. Aanleiding voor het opnemen in de portfolio van deze productlijn was de toenemende vraag naar managementsoftware waarmee op een eenvoudige en goedkope wijze de snelgroeiende en steeds complexer wordende netwerken op afstand beheerd kon worden.

Onze Netsupport gebruikers, zakelijke en educatieve instellingen, gebruiken tot volle tevredenheid de Netsupport software en wij mogen met trots zeggen dat het aantal Netsupport gebruikers dagelijks groeit.

Om onze (toekomstige) klanten van Netsupport producten zo goed mogelijk te voorzien van informatie heeft LCS deze website www.netsupportsoftware.nl opgericht. U vindt hier alle informatie over de diverse Netsupport producten, er staat o.a. een knowledge base en een forum tot uw beschikking. Uiteraard kunt u eveneens op deze site de veelgeprezen software downloaden voor evaluatie doeleinden.

Kwaliteit staat bij LCS in een hoog vaandel. Een team van vakkundige en enthousiaste mensen staan hierbij dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Bij ieder vraagstuk zullen wij in gezamenlijk overleg de beste oplossing voor u zoeken. Tevens is LCS ook iedere dag bezig om van haar klanten met hun vraagstukken te leren zodat wij u steeds beter van dienst kunnen zijn.

Onze kantoor uren gedurende de werkdagen van maandag tot en vrijdag zijn van 8:30 tot 17:00 uur.

Voor informatie over onze overige producten en diensten kunt U een bezoek brengen aan onze website www.lcs.nl

 © 2011 LCS Systemen B.V. Site werkt het beste in een recente versie Microsoft Internet Explorer of Mozilla FireFox.