homeproductendownloadsnieuwsprijzensupporttrainingcontactover onsvacaturesonderwijs
 Manager | classroom.cloud | School | DNA | ServiceDesk | Notify

NetSupport Manager

versie 14.100001
Overzicht | Functies | Multi-platform | Verbinding | Beveiliging | Meer | Systeem eisen | Bronnen
1 / 8

Overzicht
NetSupport Manager blijft de allernieuwste mogelijkheden voor computer support op afstand en desktop management leveren. In één enkele handeling kunt u vanaf een desktop, laptop, tablet of smartphone ondersteuning leveren of samenwerken en zelfs sessie opnemen of opnieuw afspelen, ook bij ps?s met meerdere beeldschermen.

Indien nodig voor het snel op afstand oplossen van een probleem, kan er real-time een hardware-en softwareinventarisatie worden opgevraagd, services worden bewaakt en de systeem configuratie worden bekeken.

NetSupport Manager is geschikt voor gebruik via LAN, WAN of het internet, veilig en zonder de noodzaak om een firewall te configureren. Het is een oplossing voor beheer op afstand zonder de noodzaak van een dienst bij een derde partij of terugkerende abonnementskosten. Naast de traditionele 1 op 1 verbinding, biedt Netsupport Manager verbindingen van 1 op velen; real-time monitoren van meerdere systemen, het tonen van de beeldscherm van de supportmedewerker aan meerdere gebruikers voor opleidingen, tot bestandsdistributie over het netwerk.

Meer dan 30 jaar ontwikkeling en meer dan 16.000.000 PC installaties is NetSupport de toonaangevende producent van educatieve en zakelijke software oplossingen. Het is geen wonder dat ze meer dan 250 prijzen hebben gewonnen en in meer dan 90 landen verkocht.

NetSupport Manager is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Braziliaans Portugees en Japans en wordt keer op keer bestempeld als "Beste keus" door marktleidende IT publicaties.

Wat de pers zegt Terug naar boven

Scrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling Image

Als support bundel lijkt Netsupport Manager alles te bevatten. Het biedt een breed scala aan tools waarvan het merendeel netjes is geïntegreerd in één enkele, intuïtieve interface.
PC Pro Labs Winner
"NSM heeft veel functies en is gemakkelijk in gebruik. I zou u het aanraden als u op zoek bent naar een uitgebreid en capabele remote management oplossing."
Redmond: Most Valuable Product
"Volledig gedocumenteerd, vele nuttige geïntegreerde functies en met een uitgebreide gateway functie voor computers achter een firewall."
PC Magazine
"Netsupport Manager wint de SC Magazine 'Recommended' prijs in de Remote Management groep test versus 11 concurrende producten."
SC Magazine Recommended
CRN Test Center adviseert NSM 9.5, krijgt 8 van de 10 sterren
CRN Test Center
"Netsupport Manager biedt platformoverstijgende beheerfuncties via het internet."
C'T Magazine voor computer techniek

Lees verder, Functies

 © 2011 LCS Systemen B.V. Site werkt het beste in een recente versie Microsoft Internet Explorer of Mozilla FireFox.